Funkcionális tréning

Egész testet átmozgató óra

Fitten könnyebb

Olyan változatos és aktív egész testet átmozgató funkcionális óra, ahol elsősorban a preventív egészségmegőrzés, a core izmok erősítése, az ízületek mozgás határának kitolása és koordinációs képesség fejlesztése a cél.

Az órákon való aktív részvétel állóképességet- és relatív erő fejlődést von maga után, ami többek között zsírszázalék csökkenést, magas fittségi érzetet eredményez.

Az edzések alkalmával a legkedveltebb és leghatásosabb funkcionális edzés eszközöket használjuk – TRX, Kettlebell, gumikötelek, medicinlabda, San Disk súlypárna, instabil felületek és saját testsúlyos gyakorlatok – szakszerű funkcionális edzésterv keretein belül.

Minden edzés előtt!

  • 2,5-3 órával az edzés előtt fogyassz kis mennyiségben lassan felszívódó szénhidrátban gazdag ételeket! (durumtészta, barna rizs, teljes kiőrlésű gabonafélék, zöldség és gyümölcs).
  • 2 órával a tréning előtt már nem szabad enni!
  • 30-45 perccel a tréning előtt igyál meg legalább fél liter vizet!
Maddfitt - Egész testet átmozgató funkcionális torna

Erőnlét megtartása

Preventív egészségmegőrzés, a core izmok erősítése, az ízületek mozgás határának kitolása és koordinációs képesség fejlesztése.

Maddfitt - TRX, Kettlebell,  San Disk súlypárna

Erő fejlődés

Állóképesség- és relatív erő fejlődés – zsírszázalék csökkenést, magas fittségi érzetet eredményez.

Maddfitt - Zsírszázalék csökkentés

Edzés eszközök

Az edzések alkalmával a legkedveltebb és leghatásosabb funkcionális edzés eszközöket használjuk – TRX, kettlebell, gumikötelek, medicinlabda, San Disk súlypárna, instabil felületek és saját testsúlyos gyakorlatok – szakszerű funkcionális edzésterv keretein belül.