Bemutatkozás

Tornázni öröm!

Ducsai dénes

Ducsai Dénes vagyok, végzettségem testépítés-fitness sportedző. Jelenleg szakedzői tanulmányaim végzem a Testnevelési Egyetemen.

Egy hónapos korom óta sportolok. Amikor fényre-hangra megemeltem fejem, és pár másodpercig statikusan megtartottam, már tudtam! Mikor először átfordultam hanyattfekvésből hasra, eldöntöttem: sporttal akarok foglalkozni.
Azóta rengetegszer átfordultam hanyattfekvésből hasra, máig nem untam meg, ez is tükrözi kitartásom, a mozgás és munkám iránti szeretetem.

Ilyen egyszerű tevékenységekből tevődik össze mindennapi mozgásunk, de sokunk számára már ez is megterhelő.

Az emberek többsége többé-kevésbé elhanyagolja testét, viszont ami összeköti őket, hogy mindannyian szeretnének tenni ellene.
Mindenkinek más és más indokból más és más céljai vannak, mindenki egy önálló egyén, különböző motoros és fizikális képességekkel.

Legyen a célod csupán egészségmegőrzés, vagy hogy reggelente fitten és energikusan kelj ki az ágyból, esetleg szeretnéd lefutni első félmaratonod-maratonod, vagy szeretnél erősödni, lefogyni, átalakulni, vagy mindezt együttesen, akkor várlak szeretettel, dolgozzunk együtt, hogy szakszerű és hatékony edzéseim keretén belül te is megtaláld a mozgás örömét.

dolgozzunk együtt!